Categories
Uncategorized

Empirisk

KuliosaKuriosa Limited vill samla in dig och oss som ser att det behövs andra redskap än tidigare för att få vår vardag att fungera;

Ordet Empirisk är ett grekiskt ord som i korta ord beskriver Empirisk som en metod eller riktning som kommer av erfarenhets baserad fakta, det är inte grundat på förnuft eller tanke.

Vi ser att Världen idag är i gung. Vi får slänga en sten framför oss i varje steg vi tar för att se om isen håller så att säga.

Vi ser att expertis är bra; Det bästa rådet är att komma samman och samverka i en grupp eller plattform. Det näst bästa rådet vi hör är att inte lägga alla ägg i samma korg!

Kuliosa Kuriosa limited är startad för att samla dem som tänker som vi och söker en plattform att dela erfarenheter och växa genom handfast Coaching och mentorskap tillsammans.

Vi är elever och lärare som stundtals lär oss och stundtals lär andra. Det är grund tanken. Vi har praktiska redskap för att alla som önskar finnas med oss kan få betalt för sina tjänster.

Vi hoppas att du och de dina kommer med i vår gemenskap! Du är välkommen på våra öppna hus på onsdagar i Örnsberg kl 18 00 – 20 00. Du kommer kostnadsfritt och delar en stund. Varje onsdag har vi utbildning i ett tema runt personlig utveckling och redskap för den nya moderna tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *